HärkäRaitti Ry

Kyläyhdistyksen toiminnan tarkoitus on ensisijaisesti edistää jäsenten ja kyläyhdistyksen toiminta-alueella asuvien asukkaiden viihtyvyyttä, vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, alueellista asukastoimintaa ja asukkaiden välistä yhteistoimintaa. Tarkoituksenamme on järjestää yhteistä toimintaa ja tapahtumia.

Olemme olemassaolomme aikana järjestäneet useampana vuonna Vuorentaan koulun pihassa kesäkauden avajaiset nimellä kulkevan tapahtuman. Tapahtumassa on ollut yhdistyksen buffetti ja vaihtelevaa ohjelmaa. Olemme myös osallistuneet maailmanlaajuiseen ravintolapäivään kolmena toukokuisena sunnuntaina. Ravila Lohisoppa on ollut aina menestys. Olemme myös järjestäneet päiväretken Viihdekeskus Flamingoon.

Vaikuttavin ja eniten resursseja ja ponnisteluja vaatinut yhteishenkeä hurjasti nostattanut asia yhdistyksemme historiassa on ehdottomasti Kirkkomäen kivilouhoshankkeen vastustaminen. Useamman vuoden vierähti asian tiimoilla ja toimintamme tuotti tulosta. Kivilouhoshanke kaatui korkeimmassa oikeudessa. Tuhannet kiitokset vielä kaikille mukana olleille!